Dezvoltare aplicații web

Construim aplicații web personalizate pentru afacerea ta.

Dacă ai nevoie de un CRM personalizat, construit pe specificul afacerii tale, de o aplicație de facturare, de pontaj sau orice alt tip de aplicație care îți poate oferi sprijin valoros în administrarea afacerii, echipa noastră este pregătită să ofere soluții. Utilizăm tehnologii ca HTML, CSS și Javascript pentru interfață și PHP cu MySQL pentru partea de backend. Studiem cu atenție cerințele astfel încât proiectarea bazelor de date și codul care va gestiona accesul la informație să fie sigur, funcțional și extensibil.

Știm că există numeroase opțiuni pe piață, de la CRM-uri gratuite dar care necesită uneori adaptări costisitoare, până la servicii cu abonamente plătite lunar dar cu funcționalități limitate în funcție de pachetul plătit.

Echipa Fiddweb și-a propus să îți ofere șansa de a nu mai depinde de toate cestea. De a avea propriile tale instrumente, care sa facă ceea ce vrei, atunci când vrei, ajutându-te pe termen lung să câștigi timp și bani.

Aplicații responsive?

Evident! Cum altfel?

Pentru ca tu și echipa ta să le poți accesa și să poți beneficia de informațiile care contează la birou, în mașină, în drum spre un client, sau chiar la sediul acestuia odată ce ai ajuns.

Utilizăm la realizarea aplicațiilor Bootstrap 4 și Bootstrap 5 sau CSS propriu, ceea ce asigură respectarea celor mai noi standarde în materie de design web responsive. În funcție de buget și solicitări, se poate opta și pentru utilizarea AMP în locul HTML clasic, pentru un plus de fluiditate.

site-uri responsive pret

Aplicații hibrid, web-native

Aplicațiile native, sunt acele aplicații care au fost gândite pentru un anumit sistem de operare și pot fi instalate doar pe dispozitivele care rulează acel sistem de operare. Spre exemplu, aplicațiile native de Windows, de Linux, Android, IOS etc.

Dezvoltarea acestor aplicații necesită în general bugete foarte mari. Apoi apare inevitabil necesitatea funcționării pe dispozitive diferite, situație în care trebuie construite aplicații diferite pentru fiecare tip de dispozitiv în parte. Update-ul se face greoi și trebuie modificate aplicațiile propriu-zise.

FiddWeb vine în întâmpinarea ta cu o altă abordare: aplicații web-native.

Concret, se construiesc aplicații native minimaliste pentru fiecare sistem de operare pe care se dorește implementarea, aplicații care au o singură sarcină: să deschidă o fereastră în care să ruleze aplicația web. Aceeași aplicație web, livrată din aceeași sursă, cu aceleași informații, pe dispozitive diferite.

site cu incarcare rapida

Avantaje aplicații web-native

  • Informațiile sunt livrate pe un număr mare de dispozitive, indiferent ce sistem de operare rulează pe acestea. Acolo unde nu poate fi folosită o fereastră nativă, există posibilitatea accesării lor din browser.
  • Toate modificările / actualizările se fac într-un singur loc și se manifestă pe toate dispozitivele, fără să fie necesare update-uri separate pe acestea.
De ce sa lucrezi cu FiddWeb
  • Costurile pentru dezvoltare și mentenanță sunt în general mai mici decât în cazul aplicațiilor full native Android sau IOS spre exemplu.
  • Tehnologiile utilizate sunt cunoscute pe scară largă. În principiu orice dezvoltator web poate aduce modificări ulterioare.

Solicită o ofertă

Oricare ar fi proiectul tău web, scrie-ne câteva cuvinte despre el. Sau poate vrei doar să ne spui că ai remarcat cât de fluid se mișcă site-ul nostru. Suntem aici să îți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie, să poți decide în cunoștință de cauză.

Contacteaza Fiddweb Telefonic Contacteaza Fiddweb pe Whatsapp