Pagini web AMP

Construim pagini web pe tehnologie AMP, pentru campanii PPC, cu încărcare instantanee.

AMP a pornit la drum inițial ca un proiect independent, dar a ajuns în scurt timp să beneficieze de suportul Google. AMP vine cu o abordare focusată pe viteza de încărcare și face acest lucru posibil prin înlocuirea unor taguri HTML standard cu unele specifice, împreună cu un set foarte restrictiv de reguli.

Dincolo de specificațiile tehnice, este cunoscut faptul că mulți vizitatori nu au răbdare să se încarce o pagină lentă. Iar acest lucru poate face diferența între o conversie și un client pierdut. Situația este cu atât mai neplăcută când vorbim de campanii plătite pe Google AdWords sau în social media, unde fiecare click contează.

Propunerea FiddWeb: Folosește pagini de destinație AMP pentru campaniile tale și nu vei mai pierde nicio conversie din cauza vitezei!

AMP + responsiveness?

Tehnologia AMP a fost gândită în special pentru a putea încărca paginile mai rapid pe dispozitivele mobile. Una dintre provocările mari este dată de restricțiile privind cantitatea de CSS ce poate fi utilizată într-o pagină, pentru ca aceasta să fie validată AMP.

Bootstrap depășește cu mult aceste limite, dar oferă totodată resurse valoroase pentru dezvoltatori, plus probabil cel mai bun grid existent în momentul acesta pe zona open source.

FiddWeb utilizează o versiune modificată de Bootstrap, adaptată de echipa noastră pentru a oferi în continuare principalele avantaje, respectând totodată condițiile și regulile impuse de AMP. Reușim să livrăm astfel pagini AMP cu rezultate foarte bune, care se încarcă impecabil pe dispozitive de toate mărimile, fără să fie necesară servirea unor pagini duplicat în funcție de dispozitiv.

site-uri responsive pret

De ce să optezi pentru pagini AMP

  • Paginile care se încarcă mai rapid, pot aduce mai multe conversii. Vizitatorii nu își mai pierd rabdarea și nu mai sunt tentați să închidă pagina și să treacă mai departe;
  • Experiență îmbunătățită pentru utilizatori. Paginile AMP realizate de FiddWeb sunt foarte fluide și se comportă impecabil pe orice dispozitiv;
De ce sa lucrezi cu FiddWeb
  • Percepție îmbunătățită asupra brandului și produselor / serviciilor proprii. Vizitatorii vor aprecia efortul depus pentru ca paginile să se miște rapid și vor fi mai înclinați să povestească despre asta;
  • Paginile care se încarcă rapid, care au bounce rate mic si care convertesc, obțin un punctaj general mai bun în campanii.

Solicită o ofertă

Oricare ar fi proiectul tău web, scrie-ne câteva cuvinte despre el. Sau poate vrei doar să ne spui că ai remarcat cât de fluid se mișcă site-ul nostru. Suntem aici să îți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie, să poți decide în cunoștință de cauză.

Contacteaza Fiddweb Telefonic Contacteaza Fiddweb pe Whatsapp