Creare magazin online

Construim magazine online cu funcționalități complexe.

Numărul de bunuri și servicii ce pot fi cumpărate online a crescut exponențial în ultimii ani. La fel și apetitul consumatorilor pentru acest gen de comerț. Odată cu îmbunătățirea securității tranzacțiilor cu cardul și testimonialele altor cumpărători, tot mai multe persoane aleg cu încredere să cumpere din magazine online. Dacă deții o afacere bazată pe comerț și activitatea ta se desfășoară într-un spațiu fizic propriu-zis, acum este cel mai potrivit moment pentru a lua în calcul și dezvoltarea unui magazin online.

Magazin online responsive

Studiile noastre arată că o mare parte din comenzile online s-au mutat pe dispozitivele mobile. Și era normal să se întâmple așa. Comerțul online a adus în primă fază cumpărăturile acasă, în confortul propriei locuințe, în fața calculatorului. Mobilitatea a devenit, în mod natural, următorul pas.

Similar site-urilor web, capacitatea unui magazin online de a se ajusta pe ecrane de dimensiuni diferite este obligatorie în zilele noastre.

FiddWeb realizează magazine online utilizând teme premium responsive sau cu design custom pe framework Bootstrap 4, Bootstrap 5 sau CSS personalizat, respectând în felul acesta cele mai noi standarde.

site-uri responsive pret

Magazin online pe WooCommerce sau Open Cart?

Realizăm magazine online pe Wordpress cu WooCommerce și Open Cart, ambele fiind platforme cu vechime și comunități puternice în spate, ce le îmbunătățesc permanent.

WooCommerce este soluția oferită de platforma Wordpress și funcționează doar instalată împreună cu aceasta. În cazul în care există deja un site web pe Wordpress și se dorește adăugarea unor funcționalități de magazin online, atunci cu siguranță WooCommerce este soluția. Pe de altă parte, Open Cart este o platformă de comerț online de sine stătătoare.

Cele 2 platforme sunt comparabile la nivel de performanțe și funcționalități oferite, cu mici diferențe între ele și ambele se pretează magazinelor mici și medii (câteva sute până la câteva mii de produse). Alegerea unei platforme stă de cele mai multe ori în detalii și în preferințele utilizatorului, motiv pentru care echipa FiddWeb va studia cu atenție fiecare proiect, direcția pe care comerciantul dorește să o urmeze în timp și va încerca să îl îndrume pe acesta către soluția cea mai potrivită magazinului său.

De ce să optezi pentru un magazin online realizat de FiddWeb

  • Studiem cu atenție afacerea ta și propunem soluțiile tehnice pe care le considerăm cele mai potrivite;
  • Utilizăm platforme și module cu update la zi, din surse sigure sau realizate inhouse, de către specialiștii noștri;
  • Predăm o copie de siguranță a magazinului așa cum se prezintă el în ziua lansării + documentație;
De ce sa lucrezi cu FiddWeb
  • Acordăm instructaj detaliat unui reprezentant al clientului, pentru administrarea magazinului în regim propriu;
  • Furnizăm și alte servicii la cerere, intern sau prin colaboratori de încredere (găzduire web, achiziție domenii, copywriting, editare video etc);
  • Acordăm suport tehnic la cerere și mentenanță pentru magazin pe toată durata de funcționare, în baza unor abonamente lunare.

Solicită o ofertă

Oricare ar fi proiectul tău web, scrie-ne câteva cuvinte despre el. Sau poate vrei doar să ne spui că ai remarcat cât de fluid se mișcă site-ul nostru. Suntem aici să îți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie, să poți decide în cunoștință de cauză.

Contacteaza Fiddweb Telefonic Contacteaza Fiddweb pe Whatsapp