Creare site web - servicii profesionale

Construim site-uri web profesionale cu sau fără panou de administrare.

În zilele noastre, prezența online este foarte importantă, atât pentru afacerile nou înființate cât și pentru cele existente, dar care până acum nu au beneficiat de o pagină web sau care dețin un site mai vechi și doresc să îl schimbe. Echipa FiddWeb va fi alături de tine de la prima schiță până la lansarea propriu-zisă a site-ului, sau chiar și după lansare, dacă vei solicita sprijin pentru administrare sau dezvoltări ulterioare. Oricare ar fi proiectul tău și în orice domeniu ai activa, suntem la un click distanță. Și suntem pregătiți să îți oferim soluții personalizate.

Cum creezi un site responsive?

Noțiunea de responsiveness înglobează toate acele tehnici care permit unor pagini web să își reașeze conținutul în browser, în funcție de dimensiunea ecranului pe care sunt privite, pentru a oferi vizitatorului cea mai bună experiență posibilă.

Cum dispozitivele mobile mici sunt cele mai utilizate în zilele noastre pentru accesarea internetului, este de neconceput ca o pagina web nouă să nu fie adaptabilă pe majoritatea dispozitivelor existente pe piață.

Echipa FiddWeb realizează site-uri pe framework Bootstrap 4, Bootstrap 5 sau CSS personalizat, ceea ce asigură respectarea celor mai noi standarde în materie de design web responsive.

site-uri responsive pret

Site-uri web cu panou de administrare

În funcție de complexitatea fiecărui proiect în parte, dar și de bugetul alocat, echipa Fiddweb realizează site-uri cu platforme administrabile Wordpress sau CMS Made Simple.

site web panou administrare

Wordpress este o platforma versatilă, ce poate fi extinsă cu un număr foarte mare de funcționalități. Aproape că nu există vreo tipologie de site care să nu poată fi dezvoltată cu ajutorul acestei platforme. Majoritatea pluginurilor uzuale sunt testate, iar comunitatea masivă din spatele acestei platforme contribuie periodic la remedierea unor eventuale bug-uri și vulnerabilități.

Principalul dezavantaj al site-urilor pe platformă Wordpress este că odată cu creșterea complexității site-ului și numărului de funcționalități, performanțele site-ului și viteza de încărcare pot să scadă, iar tehnicile de optimizare, deși ajută în unele situații, nu pot garanta un rezultat optim.

site web panou Wordpress

CMS Made Simple este o platformă simplă, ce oferă un număr redus de funcționalități, dar poate fi o soluție pentru site-uri sau bloguri mici, care au în principal rol informativ. În funcție de designul și implementarea temei, pe CMS Made Simple se pot obține deseori viteze mai bune de încărcare.

Așadar, dacă proiectul tău e unul complex și cu funcționalități multiple, alegerea evidentă e Wordpress. Dacă viteza de încărcare e totul pentru tine și nu îți dorești să lansezi sateliți pe orbită, atunci recomandarea noastră ar putea fi CMS Made Simple.

site web panou CMS Made Simple

Site-uri HTML fără panou de administrare

Aproape nimic nu poate egala viteza de încărcare a unui site de prezentare realizat în HTML pur, cu un design personalizat, creat de la zero și optimizat linie cu linie.

Există proiecte care pur și simplu nu au nevoie de o administrare ulterioară din partea deținătorului. Sau modificările sunt foarte rare. Situație în care utilizarea unei platforme nu se justifică. Din experiența noastră, platformele ce permit administrarea în regim propriu a site-urilor pot fi uneori o piatră de moară. Ele lucrează cu baze de date și nu întotdeauna conectarea cu acestea este suficient de rapidă, pentru a obține un scor bun în Page Speed Insights - instrument de care Google ține cont în procesul de ranking. Mai mult, plugin-urile sunt realizate de dezvoltatori diverși, ceea ce poate duce la acumularea de balast(cod încărcat în pagini dar neutilizat), situație ce contribuie de asemenea la încetinirea vitezei de încarcare.

Cum știi dacă ai nevoie de un site de prezentare realizat în HTML sau de unul administrabil? Dacă informațiile afișate pe site-ul tău suferă modificări des, cum ar fi liste de prețuri, membrii echipei, adaugi permanent prezentări de servicii și produse noi, s-ar putea ca un site web HTML să nu fie cea mai bună abordare pentru tine. La polul opus, dacă știi că site-ul tău e ca o carte de vizită în online, ca o broșură de prezentare pentru tine și societatea ta, iar informațiile nu se modifică în timp sau se modifică foarte rar, atunci recomandarea noastră este să soliciți un site web HTML fără platformă de administrare. Te vei bucura de alegerea făcută atunci când vei vedea cum se mișcă și ce scoruri poate obține.

site cu incarcare rapida

De ce să optezi pentru un site realizat de FiddWeb

  • Analizăm cu atenție cerințele tale și propunem întotdeauna soluțiile tehnice pe care le considerăm cele mai potrivite;
  • Utilizăm platforme și module cu update la zi, din surse sigure sau realizate inhouse, de către specialiștii noștri.
  • Predăm o copie de siguranță a site-ului așa cum se prezintă el în ziua lansării + documentație.
De ce sa lucrezi cu FiddWeb
  • Acordăm instructaj detaliat unui reprezentant al clientului, pentru administrarea site-ului web în regim propriu.
  • Furnizăm și alte servicii la cerere, intern sau prin colaboratori de încredere (găzduire web, achiziție domenii, copywriting, editare video etc)
  • Acordăm suport tehnic la cerere și mentenanță pentru site pe toată durata de funcționare, în baza unor abonamente lunare.

Solicită o ofertă

Oricare ar fi proiectul tău web, scrie-ne câteva cuvinte despre el. Sau poate vrei doar să ne spui că ai remarcat cât de fluid se mișcă site-ul nostru. Suntem aici să îți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie, să poți decide în cunoștință de cauză.

Contacteaza Fiddweb Telefonic Contacteaza Fiddweb pe Whatsapp